Al. Vaida Voevod nr.2
Cluj-Napoca
0740-061.980
0264-410.220

Termeni și Condiții - CTL Consulting

 

Termeni și Condiții

Utilizarea serviciilor oferite de www.ctl.ro se aplică fiecărui utilizator în parte și presupune acceptarea în totalitate și acordul dumneavoastră vis-a-vis de termenii și condițiile de mai jos.

Accesul și utilizarea site-ului www.ctl.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Ultima actualizare s-a făcut la data de 11 Februarie 2019.

A. Informații despre site

Site-ul www.ctl.ro este proprietatea CTL Consulting SRL, identificată prin J12/4027/2006 și CUI RO 19238870, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Liviu Rebreanu nr 27/25, județul Cluj.

B. Contact

telefon: +40 740 061 980, +40 264 410 220
email: office@ctl.ro
website: www.ctl.ro

www.ctl.ro este un site dedicat persoanelor / persoanelor juridice care doresc servicii de contabilitate. Acesta are rol de informare a utilizatorilor săi.

1. Termenii generali

www.ctl.ro include: texte, imagini, servicii, fotografii si constituie “conținutul” site-ului menționat, care este proprietatea companiei CTL Consulting SRL.

CTL Consulting SRL își rezervă dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adăuga și / sau retrage prezenții termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării lor pe www.ctl.ro. Totodată, CTL Consulting SRL poate limita accesul la site sau la anumite facilități din site, poate aduce limitări anumitor IP-uri, fără notificări și fără vreo răspundere.

2. Utilizarea conținutului site-ului

Informațiile prezente pe www.ctl.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestui site se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

Puteți copia și tipări conținutul site-ului www.ctl.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.ctl.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Accesul la www.ctl.ro este liber.

Accesul utilizatorilor la anumite secțiuni ale www.ctl.ro necesită ca utilizatorul să furnizeze datele sale de contact. Formularele vor conține informații detaliate ale utilizatorului, cum ar fi numele complet, telefon, adresă email. Aceste date vor fi protejate conform legislației în vigoare a Regulamentului 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, aplicabil din 25 mai 2018.
Utilizarea site-ului www.ctl.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

3. Drepturi de autor

Conținutul www.ctl.ro este proprietatea CTL Consulting SRL și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, script-uri, programe aparținand www.ctl.ro, fara obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept, se pedepsește conform legilor in vigoare.

Conținutul www.ctl.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților CTL Consulting SRL.

4. Responsabilitatea utilizatorilor

Utilizarea site-ului www.ctl.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.
Nu sunt permise:

  • modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distribuția de materiale realizate prin reproducerea, afișarea sau modificarea conținutului ctl.ro fără obținerea acordului prealabil al CTL Consulting SRL
  • îndepărtarea însemnului care marcheaza dreptul de autor al ctl.ro asupra conținutului acestuia
  • reproducerea conținutului ctl.ro și trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informației
  • preluarea, prelucrarea, reproducerea și folosirea informațiilor obținute prin intermediul ctl.ro, în scopuri comerciale.

Este interzisă orice utilizare a conținutului www.ctl.ro în alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare.
Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email www.ctl.ro.

5. Informațiile oferite prin intermediul site-ului & Protecția datelor cu caracter personal

Completarea formularului de “Solicită oferta” și a formularului de contact este considerată consimțămantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale în scopul cererii unei oferte și contactării.

CTL Consulting SRL nu iși asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de “Solicită oferta” sau al formularului de contact.

Conform cerințelor Regulamentului European 679/2016 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, CTL Consulting SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că utilizatorul poate cere oricand executarea drepturilor sale cu privire la datele sale cu caracter personal pe care CTL Consulting SRL le deține – dreptul de solicitare, dreptul de modificare, dreptul de “a fi uitat”, dreptul la opoziție etc., caz în care se va proceda după indicațiile Regulamentului European 679/2016.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea www.ctl.ro și la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site sau ne puteți scrie un email la adresa office@ctl.ro.

www.ctl.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțămantul dumneavoastră expres și prealabil.

Orice statistică privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi către terte persoane sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre nici un utilizator individual.

6. Limitarea răspunderii

CTL Consulting SRL nu este răspunzătoare pentru nici un fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.ctl.ro
  • declarații / acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.ctl.ro
  • orice alte probleme legate de serviciile oferite de www.ctl.ro

În condițiile în care considerați că un anumit material aflat pe site, postat de către terți sau utilizatori, încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de office@ctl.ro.

www.ctl.ro este un site oferit în această forma fără alte garanții. CTL Consulting SRL nu este și nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale www.ctl.ro sau ale conținutului acestuia.

7. Drept aplicabil

Termenii și Condițiile prezente, precum și orice litigiu în legatură cu, sau decurgand din clauzele acestora, sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosită pentru Termeni și Condiții este limba romană.

În caz de litigiu numai instanțele romanești vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acești Termeni și Condiții.

Utilizatorul site-ului www.ctl.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții.

Utilizarea www.ctl.ro de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

8. Suspendarea accesului

www.ctl.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

9. Schmbări ale site-ului

www.ctl.ro iși rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, www.ctl.ro iși rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Anumite părți ale conținutului publicat pe www.ctl.ro pot să fie furnizate de terțe persoane cu care www.ctl.ro are relații contractuale in acest sens. De asemenea, în interiorul conținutului www.ctl.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terțe persoane.

www.ctl.ro nu este responsabil în nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.ctl.ro nu este responsabil de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său.

10. Aprobarea comentariilor

www.ctl.ro își rezervă dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fără posibilitatea ulterioară a utilizatorilor de a le reactiva) acele informații sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor și condițiilor de utilizare, care sunt în afara subiectului avut in vedere de site, sau pe care le consideră, în mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru conținutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie să știți că postarea sau transmiterea de comunicări sau informații prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispoziție de www.ctl.ro este supusă prezentelor Termeni și Condiții și informațiile pot să nu apară pe platforma www.ctl.ro, dacă acestea nu sunt aprobate.

De asemenea, utilizatorul trebuie să ințeleagă că nu poate publica, transmite sau face referire către utilizatorii sau membrii www.ctl.ro a nici unui fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informații confidențiale, mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea www.ctl.ro, mesaje de tip “joc piramidal” sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane ca și orice mesaje care conțin texte ilegale, imorale, injurioase, amenințătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de proprietate intelectuală sau alte drepturi pe care le poate avea un terț.

11. Modificarea prezentei secțiuni de termeni șicondiții

www.ctl.ro își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificand versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități.

Atunci cand acești termeni se vor modifica, www.ctl.ro vă va putea notifica (dar nu se obligă) prin intermediul emailului sau printr-un mesaj și/sau prin publicarea în prima pagină a site-ului, a unui link care face trimitere la noua formă a prezentului document.

Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagină a site-ului implică faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

12. Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa de email, numărul de telefon al dumneavoastră – pe care le transmiteți prin intermediul site-ului www.ctl.ro vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.